torsdag 31 december 2009

Gott nytt år!

Vi ses 2010!

onsdag 30 december 2009

tisdag 29 december 2009

Dagens fjällbild...




Börtnan, tre mil bort, var Sveriges kallaste plats igår - 30 grader. Vi är ute i omgångar för kylan biter i kinder och fötter. Det är så vackert och vitt och jag är så tacksam för att jag har ett varmt hus och ett roligt handarbete!

lördag 26 december 2009

Perfekt julklapp!

Tant Astrid och farbror Nils vet var en hantverkare önskar sig ! Tack för fina knappar, band och spetsar! Gamla grejer som kan bli fina nya saker .....fortsättning följer!

Snömönster...



Handarbete.....



bilder från Jämtland




Bilder från fjällen 5 minusgrader och stilla snöfall..... tid för uteaktiviteter och handarbete inomhus...

måndag 21 december 2009

lite långggsammare tempo....

Just nu är det mycket familj och lite verkstadsarbete. Jag har gjort några beställningar men annars är det semester i fabriken. Återkommer efter nyår med ny kraft och nya idéer!

måndag 14 december 2009

efter julmarknadstomhet

Jaha.....så tyst....En verkstad i kaos och smuts. Disk,kartonger, papper,tygbitar, godispapper och tomma lådor. Dagen har gått åt till att ställa om sig och få ordning på saker och ting. Gjort klart några beställningar och fundera ut saker för framtiden.........

söndag 6 december 2009

Julmarknad!!!





Nu är det över och allt är klart. Känns lite konstigt efter allt arbete. Det var så mycket folk, trevlig musik och gott fika!!! Roliga saker var till fösäljning loppisgrejer, hantverk, konstnärer, ljusförsäljning, knäckebröd, hattar, klockor, textilier i en massagehörna!!!! Fullt upp i 7 timmar!
Affärerna gick strålande och jag sålde slut på änglar och fick beställningar på fler. Vantarna gick över förväntan- även här beställningar... Blompinnarna försvann snabbt tillsammans med hantryckta julkort....
Bjöd familjen på restaurang på kvällen - barnen har varit mycket ensamma och Lars har hjälpt mig så mycket! mina underbara killar!!!
Nu ska jag rätta skrivningar och sätta 150 betyg.... sedan ska jag vila!


mot julmarknaden...





Packa ihop, prissätta och fixa bord....

Populära inlägg

Traditionell festpinne

Traditionell festpinne
Enligt gammal sed görs en pinne som smyckas med band och pappersblommor

Besöksräknare